Arduino

Arduino course

Arduino is simple microcontroller and programming platform. It is very easy to learn and use. Hardware is cheap and program is open-source. It also has great docurmntation and huge user-base. Its very suitable to anykind of art project that needs to have some interaction, motors, sensors, connect to net, etc. It’s also closely linked to processing and it’s easy to use arduino with processing. Or with visual programming languages suchs as Pure Data or Max/msp.

Course consists of the basics of programming arduino through various examples. During the course theres some info on electronics and electronic art. In the end well build something very own with arduino.

Arduino is real fun from step one, just to see your code work and for example light up some led’s makes you smile :)

 

If you’re interested contact me and well work the details.

Arduino kurssi

Arduino on edullinen ja helposti opittava avoimen lähdekoodin mikrokontrolleri ja ohjelmointiympäristö. Arduinolla on laaja käyttäjäkunta ja erittäin hyvä dokumentaatio. Toisinsanoen Arduino on kuin pieni edullinen (n.20€) tietokone jota voi ohjelmoida ja jonka voi liittää osaksi mitä erinäisempiä projekteja. Haluatko tehdä esteitä väistelevän robotic? Entä oman baarimikko-robotin? Kenties toivot automaattista järjestelmää puutarhaasi joke viestii sinulle kosak olisi hyvä kastella istutukset ja kastelee ne puolestasi ja samalla analysoi mullan koostumusta? Ehkä haluat vain ohjelmoida älykkäät vilkkuvalot tai puhuvan nuken? Kaikki tuo ja niin paljon enemmän on helppoa ja edullista arduinon avulla.

Arduinon voi myös yhdistää erilaisiin muihin ohjelmistoihin kuten processing:pin tai visuaalisiin ohjelmointikieliin kuten  Pure Data :an tai Max/msp:n

Kurssi pitää sisällään Arduinon ohjelminnin alkeet lukuisten esimerkkiprojektien avulla.

Arduinon kanssatyöskentely on hauskaa heti alusta lähtien. On hykerryttävän mukavaa nähdä oman koodinsa toimivan. Arduinon avulla ohjelmointi ei jää vain bittien maahan ruudulle vaan tulokset näkyvät konkreettisesti.

 

 Kurssi voidaan pitää aina muutamasta henkilöstä isoillekkin ryhmille, ota yhteyttä!