Max/MSP-courseMax/MSP-kurssi

Max/MSP-course

Max/MSP is visual programming language which is very versatile and easy to learn. With max/msp its easy to build complex sound & visual works which can also interact with the physical world. Max/MSP is commercial program, but there is 30 days fully working demo available. Max/MSP is well-documented and also has vast user-base.

Course consists of the basics of the programming language with a lot of example programs we’ll create. Then depending of interest we can focus on sound, visual or interaction.

 If you’re interested contact me and well work the details.

Max/MSP-kurssi

Max/MSP on visuaalinen ohjelmointikieli, joka on hyvin helppo oppia ja silti todella laaaja. Visuaalisuus tekee ohjelmoinnista paljon nopeampaa ja helpompaa. Max/MSP:n avulla voi rakentaa interaktiivisia ohjelmia, omia virtuaalisoittimia, videomixereitä ja paljon muuta. Max/MSP:n saa myös yhdistettyä netting ja ulkomaailmaan, jolloin mahdollisuudet kasvavat entisestään. Max/MSP on kaupallinen ohjelmisto, mutta siitä on saatavilla täysin toimiva 30-päivän demoversio joka riittää hyvin kurssille. Max/MSP on hyvin dokumentoitu ja sillä on todella laaja käyttäjäkunta.

Kurssilla tutustutaan max/MSP:n perusteisiin erilaisten tehtävien avulla. Perusteiden jälkeen tutustutaan max/MSP:n visuaalisiin, musiikki ja video ominaisuuksiin.

 Kurssi voidaan pitää aina muutamasta henkilöstä isoillekkin ryhmille, ota yhteyttä!